top of page

Cyklister er røvhuller

Der findes ikke værre trafikanter end cyklister. PUNKTUM!

Og inden du flyver op fra stolen med fråde om munden og galer op om egoistiske bilister og fodgængere, så ja da! de er også klaphatte, men cyklister kører ofte som har de et eller andet ønske om at komme til skade. De kører uden lys, over for rødt, ser sig ikke for, og så tror de at de overlever et sammenstød med et hvilket som helst motoriseret køretøj "fordi de havde ret til at køre."


Prølihørher! - du har ikke mere ret til at være her, fordi du er på to hjul. Du skal ikke køre på fortorvet, du skal overholde vigepligter og du skal TAGE DIG SAMMEN og stoppe når der er en fodgængerovergang og der er folk på vej over.


Københavns kommunen er det mest tåbelige eksempel på at la-la-land eksisterer i byrådssalen. Der har nemlig siddet en flok genier der i en gigantisk koger af noget blanding af svampe og fermenteret lak har klækket den geniale idé at Nordre Frihavnsgade på Østerbro skal være en "cykelgade" (husk at sige det mens du trykker tungen ud mod din underlæbe som du strammer imod med)

Ideen er tåbelig. Ganske enkelt komplet idiotisk. For det der sker nu er at cyklisterne mener at det er deres gade og at de kan køre som det passer dem, og bilerne (som er velkomne, står der) kører og bliver både irriterede og frustrerede over den lovløshed der byder sig foran dem.

Det hele er kulmineret i en sand koncert af ringeklokker, bilhorn og smukke gestikuleringer i luften, primært bestående af en enkelt finger.


Stem ordenligt næste gang, så København ikke ender som sådan et skodsted hvor du kun er velkommen med en fucking ladcykel og alt for meget tid. Måske skulle man hellere får cyklerne ud af byen?


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page