top of page

De 5 Mest Latterligt Unyttige Opfindelser

I dag hylder vi alt, der er fuldstændigt formålsløst! Gør dig klar til at tænke: "Hvorfor? Bare hvorfor?"

  1. Snif-o-Matic Næsehårstrimmeren Ah, glæden ved at vedligeholde sin næse! Men vent, hvem har brug for præcision, når det kommer til at trimme næsehår? Lad mig præsentere Snif-o-Matic Næsehårstrimmeren, designet til at give dig en tæt barbering, samtidig med at den kilder dine bihuler. For hvem elsker ikke følelsen af et nys midt i barberingen? Du vil blive byens samtaleemne med dette mesterværk.

  2. Bobleplastpopperen Vi kender alle til tilfredsstillelsen ved at poppe bobleplast, men hvem har tid til sådan noget pis? Mød Bobleplastpopperen, et topmoderne apparat, der gør det nemt at få den tilfredsstillende pop-oplevelse. Tryk på en knap, og se popperen mekanisk sprænge hver eneste boble på arket, så du kan føle dig som en verdensmester. Fucking spild af tid.

  3. Selfie Brødristeren For intet råber "narcissisme" som et stykke toast med dit eget ansigt på. Selfie Brødristeren er selve indbegrebet af unødvendig egocentrisk selvforherligelse. Hver morgen, mens du står og flekser overarm og græder over hvor lækker du er, kan du fuldende dit egotrip ved at spise et stykke toast prydet med dit eget portræt. Bon appétit, selvcentrering!

  4. Solcelle-drevet Lommelygte Åh, genialiteten i denne! En lommelygte, der drives af solens energi, designet til brug i løbet af dagen, når det er lyst og solrigt. Fordi, det er tydeligvis når solen skinner, du har brug for en lommelygte. Hvem fanden har haft den hjerneblødning, og endda haft held til at få den i produktion? Jøsses!

  5. En taske/sele/bære-dims til din "kæle-sten" - og jo, du læste rigtigt. En sten som kæledyr?! Endelig kan du tage din kæledyrssten med på spændende eventyr og introducere den for nye venner, der tilfældigvis også er småsten. Spænd den fast på bæltet og bliv set ned på af alle du møder - der er intet så tilfredsstillende som at blive kendt i lokalområdet som full-blown idiot.

Verden er vanvittig, og det bliver kun værre. Velbekomme!


1 visning0 kommentarer

Comments


bottom of page