top of page

Hockeyhår?

Ehh? hva' sker der lige for hårmoden? Jeg har i dag set to uskyldige børn med hockeyhår. Du ved den der klipning der ser ud som om man har være to om at dele prisen for en klipning ved at sige til frisøren at de bare skal tage alt hvad der ligger foran ørerne, og lade resten være.

Det var moderne i 70'erne, og det var heller ikke pænt dengang. Men måske er det bare sådan det er. Moden er weird. Gakket tøj i gakkede farver og modeller der med stift og seriøst blik tramper ned ad podiet i Paris iklædt plastiskposer på kroppen, mødding i håret og papkasser på fødderne alt imens dem i salen sukker af beundring.

Det gør lige så ondt i krop og øjne som når naboen hælder sit affald ud på gaden, og når du så brokker dig, så hævder tumpen at det er kunst.

Heldigvis bliver hockybørnene nok ikke drillet. For dengang i 70'erne var det en frisure som drengene havde og som pigerne syntes var brand-smart. Hvis vi alle presser hænderne hårdt sammen i aften og beder intenst, så kan det være vi slipper for at gense polyesterskjorten der klistrer sig til kroppen mens de de voldsomt store skjorteflipper lægger sig ud på skuldrende af en android mand der har knappet den aaaaaalt for langt ned.


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page