top of page

Når det bliver for meget

Jeg har engang set 30 kartofler komme ud gennem et hul på ca. 2 mm. i diameter. Der var den vildeste gang kartoffelmos i loftet, men trykkogeren holdt uden at slå nogen ihjel.

Jeg har det lidt som trykkogeren for tiden. Jeg er FED UP! med krænkelsesparate mennesker der mener at alt er for dårligt og at alt er en hån mod lige præcis dem. Altså mennesker der kan få de mest vanvittige ting til at være en fornærmelse, om det er en farve, en vægt, et navn, et køn, hvad som helst!

Hvis du ikke er åben overfor det følelsesmæssige helvede der udspiller sig i Bettina fordi nogen siger at "i danmark kan folk godt forstå norsk og svensk" og hun tilfældigvis ikke gør, så er du ikke rummelig, du er udskammende og - ja - lad os være ærlige, et røvhul.

Du skal smile og sige, "aj men det ER da også for dårligt! - Tænk at nogen kan finde på den flabethed at sige sådan noget?" - For i et inkluderende samfund der er den slags ikke noget man kan tillade sig før man har spurgt hver enkelt borger, for sikke dog en skandale, hvis det ikke gælder og handler om lige præcis mig.


På siden her vil du kunne købe dimser og dingenoter som er statements. Enten til dig eller en du elsker (eller måske er pænt træt af)


Får du nogen på puklen? helt sikkert! - men ved du hvad. Hvis ikke nogen snart sætter foden jorden (undskyld til dem uden fødder), råber STOOOP! (undskyld til dem der ikke kan tale) og kalder elefanten i rummet (undskyld til alle de andre dyr) - så ender vi med en disclaimer så lang som til en mikrobølgeovn i USA hver gang vi ytrer en holdning eller siger noget til nogen.

Vær med, find din favoritdims og vær den du er. Men lad for F***** være med at mene at alle andre skal elske det ❤️4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page