top of page

Kurser

Her kan du se hvilke kurser vi udbyder. Der vil løbende komme flere, og tilmelder du dig nyhedsbrevet, så får du adgang til dem før alle andre.

Vindermindset

"Vindermindset", er skabt for at hjælpe dig med at lære, hvordan du sætter ambitiøse mål og arbejder smart og sikkert mod at nå dem.

Kurset er pakket med efterprøvet viden og praktiske værktøjer, leveret via 12  videoer og en række hjemmeopgaver, der vil hjælpe dig med, ikke bare at lære dig, men også træne dig i at ændre mindset. 

Opgaverne vil helt sikkert udfordre dig men de er også sjove at lave.

Så uanset om du drømmer om at starte din egen virksomhed, blive leder i din branche, blive bedre idrætsudøver eller bare ønsker at tage din personlige udvikling til næste niveau, så er "Vindermindset" det perfekte kursus for dig. Start i dag, og oplev, hvordan det rigtige mindset kan gøre dig til en ægte vinder.

Klik på knappen nedenfor, og kom til betaling og oprettelse. Kurset koster 675 kroner.

inspiration-1514296_1920.jpg
signature-contract-2654081_1920.jpg

Bliv solgt på at sælge

Med en blanding af teori, eksempler og reele værktøjer, vil du blive udstyret med alt, hvad du behøver for at blive en dygtig sælger.

kurset indeholder 14 videoer, med både historier og eksempler på salgsprocessen fra start til slut.

Du lærer at afkode dine kunders behov, at skabe tryghed og tillid, håndtere indvendinger og ikke mindst at lukke salget.

Kurset inkluderer også et væld af hjemmeopgaver, der er skabt for at sikre, at det du lærer virkelig synker ind. Laver du dem, og øver du dig, så vil du kunne se en forbedring på ganske få dage.

Uanset om du er ny i salgsbranchen eller en erfaren professionel, der ønsker at finpudse dine evner, er "Bliv solgt på at sælge" kurset for dig. Du bliver ikke bare en bedre sælger, du kommer også til at skabe værdi for dine kunder.

Klik på knappen nedenfor og kom til betaling og oprettelse. Kurset koster 795 kroner

5 målsætning tip

Minikurset "5 tip til målsætning giver dig fem kraftfulde værktøjer at arbejde med, når du skal nå store mål du har sat dig. Én ting er at ønske noget, men derfra og så til at tro på, og lykkes, er noget andet. Så hvis du er træt af at ønske og drømme, og hellere vil have magten over dit liv og det du gerne vil opnå, så er det her kursus noget for dig.

Det er essentielt at du begynder at arbejde med det du lærer med det samme, ellers bliver det endnu et kursus du ikke kan huske, om nogle måneder. Gør dig selv en tjeneste at at give den gas! 

Til kurser her på siden at du mulighed for at tilkøbe coaching, et investering der vil betyde at dine chancer for at lykkes, mangedobles.

bottom of page